Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kdz. Ereğli Belediyesi'nde görev değişiklikleri yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesinde bazı daire müdürlükleri ile boş duran bir başkan yardımcılığı görevine de atama yapıldı.

        Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Belediye Başkan Yardımcılığı'na, Deniz Koca'dan boşalan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne 'ne vekâleten Önder Bayraktar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İzzettin Aşan Veteriner İşleri Müdürlüğüne, Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekilliği'ne tedviren Mehmet Aksoy, İşletme ve İştirakler Müdürü İsmail Başel Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne, Cem Koç, İşletme ve İştirakler Müdür Vekilliğine, Ersin Kaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekilliğine, Hakan Duysak, İmar ve Şehircilik Müdür vekilliğine görevlendirildi.

        Müdürlüklere ve başkan yardımcılığına atanan isimleri yeni görevlerine bu sabah itibari ile başladı.

        (VK-İÇ)

        21.07.2017 15:28:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler