Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ilıca'ya sosyal donatı alanı ve taziye evi açıldı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca'da yaptırılan sosyal donatı alanı ve taziye evinin açılışı törenle yapıldı.

        Aziziye Belediyesi'nin Ilıca'da yaptığı sosyal donatı alanı ve taziye evlerinden birisi daha düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ilıca Eski Mahalle Camii'nin yanında yaptırılan sosyal donatı alanı ve taziye evinin açılışına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Açılışta konuşan Başkan Orhan, ilçeye yapılan önemli bir yatırımı daha halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Görevde yaklaşık 3,5 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Orhan, bu süreye önemli hizmetler sığdırdıklarına vurgu yaparak, "Kentsel dönüşümde önemli adımlar atıyoruz. Kısa bir sürede 340 konut, 114 işyerini tamamlayarak, hak sahiplerine teslim edeceğiz. 25 bin metrekare alana üzerine yapılan ve Ilıca'yı bölgenin mesire alanı haline getirecek proje için artık gün sayıyoruz. Yine inşaatı devam eden Ilıca belediye hizmet binası ve kültür merkezini de inşallah yılsonuna kadar tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

        Ilıca'nın gerek kentsel dönüşüm yatırımları, gerek termal turizm hamleleri ve gerekse belediyecilik bağlamında yapılan atılımlarla artık kabuğunu kırdığına işaret eden Başkan Orhan, söz konusu yatırımlarını yanısıra, ilçenin çehresini değiştirecek park, bahçe ve çevre düzenlemesi çalışmalarını da sürdüklerini vurguladı.

        Belediyecilik açısından yaptıkları yatırımlardan sosyal donatı alanlarını ve taziye evlerini çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Orhan, "Görevde bulunduğumuz süre içerisinde 4'ü Dadaşkent ve Ilıca'da olmak üzere 10 adet taziye evini halkımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında çok sayıda mahallemizde köy konağı ve taziye evlerinde bakım ve onarım çalışması yaptık. Dadaşkent ve Ilıca dışında 69 mahalle statüsünde köyümüz var ve bunların önemli bir bölümünün taziye evi ihtiyacını giderdik. Bu yıl da yaptığımız ihaleyle yeni taziye evleri inşa edeceğiz. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

        Mahalle sakinleri, Başkan Orhan'a ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Yapılan duanın ardından Başkan Orhan meclis üyeleriyle birlikte açılış kurdelasını kesti. Başkan Orhan, taziye evinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

        (ERZ-ÖB-Y)

        21.07.2017 15:40:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler