Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon Kıckboksçular Kaymakam Yüksel ve Başkan Arslan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Vedat Yunus İkizoğlu

        KASTAMONU (İHA) - Bolu'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kıck Boks Şampiyonasında 2 Türkiye Şampiyonu, 4 tane Türkiye üçüncülüğü ile Taşköprü'ye dönen Taşköprü Liderspor Kulübü sporcuları, Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ile Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

        Antrenör Abdullah Kuşcu eşliğinde ziyaretlerde bulunan sporcular, Kaymakam Yüksel'e ve Başkan Arslan'a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Kaymakam Yüksel ve Başkan Arslan, dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

        Taşköprü Liderspor Kulübü Antrenörü Abdullah Kuşcu ise, tüm sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak desteklerinden dolayı Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel'e, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık'a ve şube müdürlerine, Taşköprü Müftüsü Yusuf Uzun'a ve Müftülük Şube Müdürü Dursun Yoldaş ile tüm meslektaşlarına, İl temsilcilerine, antrenör arkadaşlarına ve sporcu velilerine ve son olarak tüm Taşköprü halkına teşekkür etti.

        (Vİ-AY)

        21.07.2017 17:53:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler