Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Teleferik ve Bağbaşı yaylasına serinleme ilgisi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'de, havaların aşırı ısınmasıyla sıcaktan bunalan vatandaşlar, Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına çıkarak serinlemeye çalışıyor.

        Denizli merkezde 40 dereceyi aşan sıcaklarda teleferik ile Bağbaşı Yaylası'na akın eden vatandaşlar 1500 metre yükseklikte serinlemenin keyfini yaşıyor.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılında hizmete aldığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yılın 4 mevsimi ilgi görmeye devam ediyor. Denizli turizmine yeni bir soluk getiren tesis özellikle aşırı sıcakların yaşandığı bugünlerde gerek şehir içinden gerekse şehir dışından gelen vatandaşların ilgisi sürüyor. Sıcaktan bunalan vatandaşların uğrak yeri olan Bağbaşı Yaylası'na çıkan vatandaşlar gönüllerince zaman geçirmenin yanı sıra burada kendileri için hazırlanan Bungalov evlerde ve çadırlarda konaklama imkanı buluyor. Aşırı sıcaklarda yayla havası alarak doğa ile iç içe olan vatandaşlar yöresel tatların da keyfini çıkarıyor.

        Teleferik ve Bağbaşı yaylasının her mevsim ilgi gördüğünü belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımız tesisimize akın ediyor. Bu tesisi şehrimize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Burası sadece Denizli'ye hitap etmiyor. Şehir dışından da çok talep alıyoruz. Bunun yanında şehrimize yurtdışından gelen turistler de Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına ilgi gösteriyor. Özellikle yaz aylarında, havaların aşırı sıcak olduğu zaman vatandaşlarımız soluğu yaylada alıyor" dedi.

        (MT-Y)

        21.07.2017 18:00:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler