Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet Müdürlüğünde veda ve terfi programı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından emekli olan personel ve terfi alan personel için program düzenledi.

        Emniyet Müdürü Metin Alper'in de katıldığı veda ve terfi programı polisevinde gerçekleştirildi. Genel Müdürlük Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme ile emekliye sevk edilen ve terfi eden müdür ve amirlere veda ve rütbe terfi programı düzenlendi. Programa il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve aileler katıldı.

        Programda emekliye ayrılan personelin öz geçmişleri okunduktan sonra konuşan İl Emniyet Müdürü Metin Alper, "Emekli olan personele aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu, uzun ömürler diliyorum. Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize gösterdikleri özverili hizmetlerden ve çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Terfi ederek hizmet vermeye devam edecek olan personele de başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

        Program, emekli olan 2 personele plaket verilmesi, terfi alan 7 personele rütbelerin takılması ile son buldu.

        (AHM)

        21.07.2017 18:33:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler