Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazaya müdahale ederken şehit olan polisin adı Söke'de yaşatılacak

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın-İzmir Otoyolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale ederken şehit olan Polis Memuru İbrahim Karaaslan'ın ismi Söke'de yaşatılacak.

        11 Ocak 2017 günü Aydın Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Aydın-İzmir Otoyolunda gizli buzlanma nedeni ile meydana gelen zincirleme trafik kazasında görevli olarak kazaya müdahale ettiği esnada ağır yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 19 Ocak 2017 günü şehit olan Polis Memuru İbrahim Karaslan'ın ismi Söke Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine verilecek. Merkezin açılışı Vali Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'un katılımı ile 25 Temmuz 2017 Salı günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

        (MB-Y)

        22.07.2017 10:29:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler