Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAREV'den Şanlıurfa Valisi Erin'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Gaziantep'te yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti.

        Hükümet tarafından son olarak yayınlanan valiler kararnamesiyle Adıyaman Valiliği görevindeyken Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Abdullah Erin'i ziyaret eden MAREV Başkan ve üyeleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyarete MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan, Mardinli sanayici ve iş adamlarından Mahsum Altunkaya, Mehmet Akan, Nurullah Tosun, Bilal Şimşek, Abdulkerim Erol, Seyit Akan, Mehmet Ali Durmaz, Siraç Ekin, Mehmet Selim Gözen, Ali Arslan, Mehmet Beşir Taş, Abdulkadir Güzel, Abdullah İnanç, Yılmaz Tural, Hayrullah Kupa ve Serdar Çimen katıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e MAREV'in çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Abdulkerim Arslan, önceliklerinin eğitim olduğunu Gaziantep'te bulunan MAREV hizmet binasının vatandaşların sosyal ihtiyaçları içinde ücretsiz tahsis edildiğini ifade etti. Mardinli olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in başarılı bir bürokrat olduğunun da altını çizen Arslan, "Hemşerilerimizi Türkiye'nin değişik illerinde ve değişik görevlerde görmek bir Mardinli olarak bizleri mutlu ediyor. Sayın Valimizde ülkemizin başarılı bürokratlarından birisi olarak ülkemize önemli hizmetler gerçekleştireceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan MAREV heyeti, Vali Abdullah Erin ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (AKG-OE-Y)

        22.07.2017 10:48:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler