Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektörü Karacoşkun LYS Tercih Standını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, YGS LYS tercih danışma ve rehberlik standını ziyaret etti

        Rektör Karacoşkun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin (RAM) üniversite tercihi aşamasında olan öğrencilere yönelik açmış olduğu standı ziyaret etti.

        Burada Rektör Karacoşkun ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şehri Karacoşkun'a RAM Müdür Vekili Mehmet Akif Berksözlü tarafından yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

        Cumhuriyet meydanında açılan ve 26 Temmuz'a kadar öğrencilerin ziyaret edebileceği ,YGS LYS tercih danışma ve rehberlik standında Kilis 7 Aralık Üniversitesindeki bölüm ve programlarla ilgili bilgiler içeren tanıtıcı broşürler de bulunuyor.

        (MAD-OE-Y)

        22.07.2017 11:17:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler