Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beğendik beldesinde girişimcilik kursu açıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik belde belediyesi ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle girişimcilik kursu açıldı.

        Beğendik Gazi İlkokulu'nda düzenlenen törene Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker ve KOSGEB yetkilileri katıldı. Desteklerinden dolayı KOSGEB yetkililerine teşekkür eden Kaymakam Şeker, kursun önemine değindi, belediye ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenecek olan girişimcilik kursunun beldede iş fikri olan gençlerin önünü açacağını söyledi. Şeker, "Hedefimiz vatandaşlarımızın iş sahibi, aş sahibi olmaları ve belde ekonomisine önemli bir katma değer sağlamayı amaçlamaktır. Sizden beklentilerimiz kursu başarıyla bitirmeniz, sunulan teşviklerden yararlanmanızdır. Açmak istediğimiz ve hayalinizdeki işi gerçekleştirmeniz açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum" dedi.

        Uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayıp iş fikri kabul edilecek kursiyerlere 50 bin lira hibe ve 100 bin lira geri ödemeli faizsiz kredi desteği verilecek.

        (MND-AKK-Y)

        22.07.2017 12:26:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler