Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Çakmak'tan veda mesajı

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Mustafa Çakmak Çankırı Cumhuriyet başsavcılığına atandı. Başsavcı Çakmak sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

        Başsavcı Çakmak mesajında; ''20 Temmuz 2015 tarihinde geldiğim bu güzel şehirden ayrılıyorum. Ardahanlıların bir sözü vardır burada; 'Ardahan'a gelen de ağlar, Ardahan'dan giden de ağlar' diye... Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim ve üzülmedim, ancak giderken bu güzel şehirden üzülerek ayrılacağımı bilmenizi isterim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin layık gördüğü Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı görevini ben de layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Ardahan'a gelmeden önceki meslek hayatımda olduğu gibi Ardahan'da da adalet duygusu içinde hukukun üstünlüğü prensibine uygun davranmak için çaba sarfettim ve bundan sonraki görev yerimde de bu anlayış içinde çalışmaya devam edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle Ardahan Adliyesi'nde birlikte çalıştığım Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve Hakimlerine, personellerime, diğer kurum ve kuruluşların amir ve personellerine, Ardahan'ın çok değerli halkına göstermiş oldukları uyum, yakınlıktan ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.''

        (OY-AT-Y)

        22.07.2017 13:50:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler