Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköy, kilit parke ile yenilendi

        (Fotoğraflı)

        Önder Aydın

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Karaköy Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına tamamladı. Baştan sona yenilenen Karaköy'e 19 bin 251 metrekare kilit parke taşı, 2 bin 452 metre de bordür çalışması yapıldı.

        İl genelinde sürdürdüğü projeler ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerin, yollarını da kilit parke taşı ile yeniliyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Karaköy Mahallesi'nin de yolları yenilendi. Yol Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Karaköy Mahallesi'ne 19 bin 251 metrekare kilit parke taşı kaplandı ve 2 bin 452 metrekare bordür yenilemesi yapıldı. Baştan aşağı yenilenen Karaköy, yenilenen yolları ile modern bir görünüme kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Karaköy Mahallesi, MASKİ Genel Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla sağlıklı işleyen bir altyapıya kavuştu. Ardından Yol Şube Müdürlüğü ekiplerimiz kilit parke taşı çalışmalarına başladı. Sokaklardaki çalışmalarımız, tamamlandı ve Karaköy tamamen yenilenmiş oldu. Halkımızın kullanımına sunduk. Hayırlı olsun" diye konuştu.

        (ÖND-Y)

        22.07.2017 14:17:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler