Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - AK Parti Çankırı Milletvekili adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çankırı mitinginde yaptığı "İthal aday" eleştirisine cevap vererek, "Asıl ithal aday Kılıçdaroğlu'dur" dedi. 

        Akbaşoğlu, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde düzenlenen mitingde, AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlattı.

        Kılıçdaroğlu'nun geçen cumartesi günü Çankırı'da yaptığı konuşmada "İthal aday getiriyorlar. Bu Çankırı'ya hakarettir. 'Bizim adayımız, bizim çocuğumuz var' diyeceksiniz" sözlerini hatırlatan Akbaşoğlu, şöyle konuştu:

        "Ben Şabanözü'nden Kılıçdaroğlu'na cevap vermek istiyorum müsaadenizle. Kılıçdaroğlu ön seçime giremedi İstanbul'da, herhalde orda çekindi ki İzmir'den aday oldu. Sen ithal değilsinde nesin peki? Asıl ithal Kılıçdaroğlu'dur. O zaten CHP'nin başına da bir takım operasyonlarla getirilmedi mi? Sonuçta Akbaşoğlu yedi ceddi Çankırılı olan bu toprakların evladıdır. Bizim hala nüfus kütüğümüz Çankırı Kurşunlu'dur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler