Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil'den Küsget'te kapsamlı temizlik

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, esnaf sahresini fırsat bilerek KÜSGET Sanayi Bölgesinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

        Şehitkamil Belediyesi, KÜSGET Sanayi Bölgesindeki tüm iş yerlerinin esnaf sahresi dolayısıyla kapalı olmasını temizlik yaparak değerlendirdi. Temizlik ve yıkama araçlarıyla çalışan ekipler, titiz bir çalışma yürüterek KÜSGET Sanayi Bölgesinin tamamını esnaf sahresi bitene kadar temizleyecek. Yürütülen çalışmalar dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf, Şehitkamil Belediyesine teşekkür etti.

        Caddelerimiz tamamen temizlenmiş durumda

        Esnaf Asef Silimsi, "Esnaf sahresi nedeniyle bugün KÜSGET bölgesinde iş yerleri tamamen kapalı durumda. Bunu fırsat bilen Şehitkamil Belediyemiz yoğun bir temizlik çalışması başlattı. Normal günlerde buranın yoğun olması nedeniyle temizlik ekipleri, detaylı temizlik yapamıyordu. Şuan sizlerin de gördüğü belediye ekiplerimiz yoğun bir temizlik çalışması içerisindeler. Caddelerimiz tamamen temizlenmiş durumda. Yapılan hizmetlerden dolayı tüm belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (AOA-Y)

        22.07.2017 15:46:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler