Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediyesi'nden eğitime destek

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi'ne yaptırılan Şahinbey Gençlik Merkezi'nin Milli Eğitim Müdürlüğüne verildiğini ve buranın yeni eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini açıkladı.

        Eğitime vermiş olduğu önemli katkılarıyla gündeme gelen Şahinbey Belediyesi'nin hizmetleri devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesine 13 bin metre kare alan üzerine yaptırılan parkın, yüzme havuzunun ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen Şahinbey Gençlik Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesine çok güzel bir tesis ve park kazandırdıklarını belirterek, "Şahintepe Mahallemize güzel bir eser daha kazandırıyoruz. 13 bin metre kare alan üzerine yapılan parkta tenis kortu, basketbol, voleybol sahası, fitnıs alanı ve yürüyüş yolu olacak. Bu alan üzerine çok güzel bir yüzme havuzunun inşaatını tamamladık ve yakın bir zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda buraya yapmış olduğumuz gençlik merkezimizi Valiliğimizin ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talebi üzerine okula çevirdik. Yeni eğitim öğretim yılında burası okul olarak Şahintepe Mahallemize hizmet edecek. Çok güzel bir tesis oldu. Çok kısa bir süre içerisinde burayı tamamlayıp Gazianteplilerin ve Şahinbeylilerin hizmetine sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.

        (SD-Y)

        23.07.2017 15:37:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler