Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta çocuklar süs havuzunda serinledi, vatandaşlar ağaç gölgesine sığındı

        (Fotoğraflı)

        Alper Yıldırım

        KARS (İHA) - Kars'ta sıcak havadan bunalan çocuklar süs havuzuna girerek serinliyor. Vatandaşlar ise aşırı sıcaklardan korunmak için mesire alanları tercih etti.

        Sıcak yaz mevsiminin yaşandığı Kars'ta çocuklar süs havuzuna girerek serinlemeye çalışıyorlar. Aşırı sıcaktan bunalan çocuklar Hükümet Konağı karşısında bulunan süs havuzuna girerek serinledi. Bir müddet havuzda yüzen çocuklar gönüllerince eğlenmenin tadını çıkarttı.

        Hava sıcaklığının gölgede 28 derece olduğu kentte cadde ve sokaklarda boşaldı. Vatandaşlar ise kendilerini mesire alanlarına attı. Kars'ta son günlerin en sıcak günlerinin yaşandığını ifade eden vatandaşlar, sıcaktan korunmak için ağaç gölgesinde sığındıklarını belirttiler.

        Öte yandan Kars'ta termometreler 33 dereceyi gösterdi. Caddelerin boşaldığı kentte sıcak hava etkisini sürdürüyor.

        (AY-AA-Y)

        23.07.2017 18:30:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler