Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta 'Tarla Günü' etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Same Deutz Fahr Kütahya Bölge Bayii Erok Otomotiv düzenlendiği 'Tarla Günü' etkinliğinde traktörlerin yeni serilerini çiftçilere tanıttı.

        Hisarcık-Emet karayolunun 7. kilometresindeki 25 dönümlük arazide gerçekleştirilen Tarla Günü Etkinliği'ne, Same Deutz Fahr Bölge Müdürü Sedat Ertürk, Erok Otomotiv Same Deutz Fahr Kütahya Bölge Bayii Ali Okumuş, Hisarcık İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şen ile yöre çiftçileri katıldı. Tanıtıma katılan çiftçiler, etkinlik için hazırlana 25 dönüm tarlayı sürerek, yeni seri traktörleri denedi.

        Etkinlik hakkında bilgi veren Same Deutz Fahr Bölge Müdürü Sedat Ertürk," Yöre çiftçilerimizin yerli olarak üretilen yeni seri traktörlere binip, denedikten sonra almaya karar vermelerine imkan sağlamak amacıyla düzenlediğimiz 'Tarla Günü' etkinliğine çiftçilerimizden yoğun katılım oldu. Öncelikle ev sahibi olan Same Deutz Fahr Kütahya Bölge Bayii Erok Otomotiv sahibi Ali Okumuş'a çok teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE)

        24.07.2017 10:43:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler