Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demircan, Skype ile Kefken Kampı'nda çocukları selamladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı'nda bir haftalık eğitim alan öğrenciler, düzenlenen veda gecesinde hünerlerini sergiledi. Geceye Skype üzerinden canlı yayınla bağlanarak çocukları selamlayan Başkan Demircan, "Burada bizim size vermek istediğimiz sadece bir tatil veya bir eğlence değil. Asıl amacımız sportif ve kültürel aktivitelerle kendinizi keşfetmenizi sağlamak" dedi.

        Beyoğlu Belediyesi'nin 14 yıldır devam eden Kefken Çevre ve Yaz Kampı yeni misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından 70 bine yakın öğrenciyi misafir eden Kefken kampı, bu haftada 300 öğrenciyi ağırladı. Kefken'de ilk defa ailesinden uzakta kamp hayatıyla tanışan çocuklar, aldıkları bir haftalık eğitimlerin ardından, öğrendiklerini düzenlenen veda gecesinde sergilediler. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da geceye Skype üzerinden canlı yayınla bağlanarak öğrencileri selamladı.

        Hem eğitim hem eğlence

        Resim, müzik, tiyatro, satranç, futbol, basketbol, voleybol gibi pek çok branşta kendi tercihleri doğrultusunda eğitim alan minikler bunun yanı sıra "Değerler Eğitimi" dersiyle de vatanseverlik, kardeşlik, birliktelik konularında uzman öğretmenler tarafından eğitildi. Derslerden arta kalan zamanda yüzmeden spora, sevilen çocuk filmlerinden tiyatro gösterilerine kadar pek çok faaliyette eğlenceli zaman geçiren çocuklar bir anlamda yaz tatilinin tadını çıkardı. Unutulmaz anılarla geçen bir haftanın ardından veda gecesinde sahneye çıkan minikler sahne performanslarıyla izleyenlerden tam not aldılar.

        Başkan Demircan Kefken Kampındaki öğrencileri selamladı

        Öğrencilerin tüm hünerlerini sergilediği geceye Skype üzerinden canlı yayınla bağlanarak çocukları selamlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İnşallah güzel günler geçirmişsinizdir, güzel hatıralar kalmıştır. Burada bizim size vermek istediğimiz sadece bir tatil veya bir eğlence değil. Asıl amacımız sportif ve kültürel aktivitelerle kendinizi keşfetmenizi sağlamak. Umarım Kefken Kampı hayatımdaki böyle güzel anıların başlangıcı olur. 13 yıl boyunca sizden önce gelen ağabeyleriniz ve ablalarınız aradan onca zaman geçmesine rağmen bizlere bu kampla ilgili güzel şeyler söylüyorlar. Sizlerin de yıllar sonra aynı şeyleri söyleyeceğine inanıyorum. Sizler şuan gökyüzündeki yıldızlar gibisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Size destek vermek bizim için çok kıymetli çok önemli. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

        (HK-ÖK-Y)

        24.07.2017 11:35:52 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler