Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Piazza'da "Senin Tercihin, Senin Üniversiten" standı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfalı öğrencilerin ve ailelerin doğru üniversite tercihi yapabilmeleri için Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, üniversiteleri ve öğrencileri bir araya getiriyor.

        Alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de Şanlıurfa halkının buluşma noktası olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Harran Üniversitesi işbirliği ile "Senin Tercihin, Senin Üniversiten" standına 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar ev sahipliği yapacak. Harran Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından öğrencilere doğru tercih yapmaları için yardım edilen stantta, bölümlerin taban puanları hakkında da bilgi veriliyor. Harran Üniversitesi görevlileri, öğrencileri, ilgi alanları ve hedefleri doğrultusunda da en uygun bölüme yönlendiriyor.

        Üniversite adaylarını bekleyen "Senin Tercihin, Senin Üniversiten" standı 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar sabah saat 10.00'dan akşam 23.00'a kadar ziyaret edilebiliyor.

        (Şİ-SD-Y)

        24.07.2017 12:07:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler