Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arazi tartışması cinayetle sonuçlandı

        - Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesinde 80 yaşındaki babasının amcası Nazmi Bozdemir ile arazi yüzünden tartışan İsmail B., tartışmanın büyümesi sonrası elini kana buladı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesinde iki akraba arasında yaşanan arazi tartışması kanlı bitti. Babasının amcası Nazmi Bozdemir ile tartışan İsmail B. tartışmanın büyümesi üzerine akrabasını bıçakladı. 80 yaşındaki yaşlı adam kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Kafaca Mahallesinde iddiaya göre miras nedeniyle İsmail B. babasının amcası Nazmi Bozdemir ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail B. yanında bulunan bıçak ile Nazmi Bozdemir'i bıçak darbeleri ile yaraladı. Yaralanan yaşlı adam 112 Acil Servis ambulansı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Nazmi Bozdemir hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Olaydan sonra firar eden İsmail B., Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin takibi sonrası suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerin ardından Muğla Adliyesine sevk edilen İsmail B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (BT)

        24.07.2017 16:52:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler