Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesinde işçiler toplu iş sözleşmesi imzaladı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle çalışanların özlük haklarında iyileşme yapıldı. Sözleşmeyi taraflar adına Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Hizmet-İş Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere imzaladı.

        2017-2020 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesi belediyede çalışan kadrolu işçileri kapsıyor. Çalışanların sosyal haklarının yanı sıra maaşlarında da iyileştirme sağlayan toplu iş sözleşmesi imza törenine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Gümüş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ayhan Büke ile Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere ve sendika yöneticileri katıldı.

        Pursaklar Belediyesi adına sözleşmeyi imzalayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Personelimizin özlük haklarında kendilerini memnun edecek olan bu sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Pursaklar için, hemşerilerimiz için hep birlikte daha çok çalışacağız" dedi.

        Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere de yapılan sözleşme ile Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in işçinin yanında durduğunu belirterek, "Her iki tarafı da memnu eden toplu sözleşme imzaladık. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (BC-HA-Y)

        25.07.2017 10:14:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler