Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ali Hamza Pehlivan, muhtarlarla toplantılara devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Vali Ali Hamza Pehlivan, köylere daha hızlı ve etkin hizmet götürülmesi için muhtarlarla olağan toplantılarına devam ediyor.

        Bu kapsamda köy muhtarlarıyla haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Vali Ali Hamza Pehlivan, Akçakuzu, Dövmekaya, Kurbanpınar, Polatlı, Salkımsu, Taht, Uluçayır, Yaylapınar ve Yerlice köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Vali Ali Hamza Pehlivan, valilik toplantı salonunda gerçekleştirdiği görüşmelerde köy muhtarlarından sorun ve talepleri dinleyerek, çözüm için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Toplantıda İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve Devlet Su İşleri (DSİ) 225. Şube Müdürü Recep Ergen ve Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdür Vekili Serkan Yılmaz da hazır bulundu.

        (YY-AA-Y)

        25.07.2017 10:29:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler