Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenice'de TOKİ kuraları çekildi

        (Fotoğraflı)

        Çetin Uzunkara

        KARABÜK (İHA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karabük'ün Yenice ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Devlet Hastanesi bitişiğine yapılan 252 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

        Yenice Orman İşletme Salonu'nda noter huzurunda belirlenen kura törenine Karabük Vali Yardımcısı V. Gökay Özkan, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel ve Belediye Başkanı Zeki Çaylı kısa bir konuşma yaparak hak sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kurası çekilen konutların 228'i 2+1, 24'ü ise 3+1 planında inşa edildi. 2+1 konutlar 364 TL'den başlayan taksitlerle, 3+1 konutlar ise 699 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuldu.Karabük'ün yerel mimari dokusu ve yöresel özellikleri dikkate alınan proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi, çocuk oyun alanları, aktivite alanları ve basketbol sahası bulunuyor.

        Yapılan kura çekimi ile 252 konutun hak sahipler belirlendi.

        (ÇU-YE-Y)

        25.07.2017 12:34:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler