Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da madde bağımlılığı eğitimleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'da 'Bir kereden çok şey olur' sloganı ile başlayan madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı konularında eğitimler devam ediyor.

        Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Aydın gençlik Spor İl Müdürlüğünde kurs gören 51 voleybol sporcusuna madde ve teknoloji bağımlılığı hakkında eğitim verildi.

        Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Yeşilay Formatörü Cana Dede ve Yeşilay Formatörü Gamze Öztürk tarafından Yeşilay derneğinin geliştirdiği Türkiye Bağımlıkla Mücadele Programı (TBM) içinde bulunan modüllerden Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı üniteleri hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı. Aynı program kapsamında il yetişkin temsilcisi Aynur Kurtay ile birlikte Aydın Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri tarafından komite çalışmaları ve Çocuk Hakları Sözleşmesi maddeleri konusunda tanıtım yapıldı.

        'Bir kereden çok şey olur' sloganı ile başlayan madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı eğitimi ile kamu kurumları arasındaki iş birliği arttırılarak madde kullanımı ve bağımlılık olgusunun Aydın ilinde farkındalık oluşturularak madde kullanımın en aza indirilmesi ve bilinçli fertler yetiştirilmesi amaçlanıyor.

        (OD-MB-Y)

        26.07.2017 10:09:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler