Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yıldırım'dan Malazgirt ilçesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt ilçesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Beraberindeki İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile Malazgirt ilçesine gelen Vali Aziz Yıldırım, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Soner Kırlı'nın makam odasında Malazgirt ilçesinde yapımı devam eden belediye ve diğer hizmetler hakkında brifing alan Vali Yıldırım, daha sonra berberindeki heyetle Malazgirt ilçesinde yapımı devam eden belediye hizmetlerini yerinden inceledi.

        Muş Valisi Aziz Yıldırım ve berberindeki heyet, Malazgirt ilçesindeki esnafı da ziyaret etti. İlçedeki esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Yıldırım, 1071 Zafer Anıtında bir dizi incelmeler yaparak, 26 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Türkiye Okçuluk Vakfı yetkililerinden bilgiler aldı. 1071 Zafer Anıtında hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmeyen Vali Yıldırım, "Atalarımın toprağında bulunmaktan son derece mutluyum" dedi.

        Vali Yıldırım ve berberindeki heyet, daha sonra Malazgirt Belediyesi ile İstanbul Başakşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü hizmet noktalarını teker teker gezerek, yapılan çalışmalar hakkında Malazgirt Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'dan bilgiler aldı.

        Malazgirt Belediyesi tarafından yapılan yüzme havuzlarını da gezen Vali Yıldırım, belediyenin yaptıkları çalışmaları takdirle karşıladığı ifade ederek, emeği geçen başta Malazgirt Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        Daha sonra Malazgirt ilçesinde yapımı devam eden 75 yataklı Malazgirt Devlet Hastanesine geçerek, yetkililerinden bilgiler alan Vali Yıldırım, 75 yataklı olması düşünülen hastanenin yatak sayısının yükseltilmesi için gerekli talimatları verdikten sonra ilçeden ayrıldı.

        (VE-MSA-Y)

        26.07.2017 10:16:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler