Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir ve Yaşar Üniversitesi ABD'de tanıtıldı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ege Atis, ABD'nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından Missouri State University ile konuk konuşmacı olarak davet edildiği Sprinfield Rotaract Kulübü'nde İzmir'i ve Yaşar Üniversitesi'ni tanıttı.

        İzmir'in sahip olduğu coğrafi konumun önemli avantajlar sağladığına dikkat çeken Ege Atis ''Üniversitemizin bilimsel düşünce, modern teknoloji ve insan odaklı çağdaş eğitim felsefesinin dinleyiciler arasında yoğun ilgi görmesinden büyük mutluluk duydum. Yükseköğretim sektöründe ABD, dünya genelinde tartışmasız olarak lider. Bu alanda uzun yıllardır sürdürdükleri küresel işbirliği açılımlarını kararlılıkla devam ettireceklerini yerinde gözlemledim. Bu durum hem İzmir hem de Türkiye'de yükseköğretim sektörü için önemli ve yeni fırsatlar sunuyor. İzmir coğrafi konumu, ılıman iklimi, sahip olduğu insan kaynağı ve ekonomik potansiyeliyle ABD'de oldukça dikkat çekiyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde İzmir'i ve üniversitemizi tanıtmaktan mutluluk duydum. Springfield Rotaract Kulübü 2016-2017 dönem başkanı Derek Richardson'a ve üyelere konuk severlikleri ve gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum'' dedi.

        Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan ve misafir üye olarak çalışmalarına katıldığı İzmir Rotaract Kulübü'nün tanıtımını da gerçekleştiren Ege Atis, toplumsal duyarlılık ve paylaşım temelinde gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini örnekleriyle anlattı.

        (MY)

        26.07.2017 10:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler