Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanlığına Feymi Türemiş seçildi

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu'nun görevden ayrılmasının ardından toplanan sendikanın şube yönetim kurulu yeniden görev dağılımı yaptı. Yapılan toplantıda Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanlığına şube başkan yardımcısı Feymi Türemiş'in seçildiği öğrenildi.

        Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu'nun görevden ayrılmasının ardından toplanan sendikanın şube yönetim kurulu yeniden görev dağılımı yaptı. Yapılan görev dağılımının ardından Türk Sağlık Sen Manisa Şubesinin yeni başkanı seçilen Feymi Türemiş, "Şube yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın teveccühü ile şube başkanlığı görevine seçildim. Uzun yıllardır teşkilatımızın içerisinde yer alan biri olarak şubemiz için tüm gücümüzle çalışmaya ve çalışanların haklı mücadelesindeki gür ses olmaya, haksızlıklara karşı durmaya devam edeceğiz. Sivil toplum örgütü olarak marka haline gelen şubemizi daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduk olmayı da sürdüreceğimiz. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

        Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkan yardımcılıklarına ise İrfan Çelikkanat, Ali Dağlıoğlu, Aydın Akagündüz ve Ahmet Karakaya'nın getirildiği öğrenildi.

        (SC-Y)

        26.07.2017 10:30:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler