Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Belediyesi 6 iş yeri ve 4 daire satacak

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Belediyesinin 15 Temmuz İş Merkezinde bulunan 6 iş yeri ve 4 dubleks daireyi açık artırma usulü satacağı duyuruldu.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu "İlçemizde belediyemiz tarafından uygulanmakta olan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 15 Temmuz İş Merkezi 22 adet iş yeri ile 11 adet konuttan oluşan 15 Temmuz İş Merkezi belediyemizin imkânları ile inşa edilmiştir. 6-7-8-10 No'lu dubleks daireler ve 14,21,22,26,28,33 No'lu dükkânlar 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü Saat 14:00 de Belediye Encümeni huzurunda Belediye Meclis Salonunda açık artırma usulü ile satılacaktır. İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi Gediz Belediyesi İmar Müdürlüğünden öğrenilebilinir" dedi.(EFE)

        26.07.2017 11:00:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler