Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniyeli antikacı 130 yıllık radyoyu satışa çıkardı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, eski eşyalar alıp satan Naim Bayramoğlu 130 yıllık radyoyu satışa çıkardı. Eski sandıklardan gramofona kadar değişik ürünler sattığını anlatan Bayramoğlu, işyerinde bulunan 4 adet eski radyonun hepsinin çalıştığını söyledi.

        Burhaniye'de Naim Bayramoğlu, eski eşyalar alıp satarken, görücüye çıkan tarihi radyolarda ilgi gördü. 50 yıllık asker bavulundan, asırlık çeyiz sandıklarına kadar değişik eşyalar sattığını bildiren Naim Bayramoğlu, "İş yerimizde yüzlerce çeşit ürün var. Bunların arasında 80 ile 130 yıl arasında olan radyolar bulunmaktadır. Şu anda 130 yıllık olan radyo bile çalışmaktadır. Bu eski ürünlerin de meraklıları var. Bunlar bize ekmek kapısı olmaktadır" dedi.

        (FT)

        26.07.2017 14:32:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler