Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Ticaret Odası E-Ticaret ve Digital Pazarlama zirvesi düzenliyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Ticaret Odası, internetin yaygınlaşmasıyla birlikte büyük önem kazanan e-ticaret konusunda üyelerini bilgilendirmek amacıyla E-Ticaret ve Digital Pazarlama Zirvesi düzenliyor.

        Zirveye ilişkin açıklamada bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 27 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 13:00'te başlayacak olan E-Ticaret ve Digital Pazarlama Zirvesi'ne tüm oda üyelerinin davetli olduğunu söyledi. Hiçyılmaz, e-ticaret konusunda önemli gelişme göstermiş firmaların temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirilecek olan zirvenin, Kayseri ve Ticaret Odası üyeleri için önemli kazanımlar sağlayacağını belirtti. Zirvede e-ticaretin gelişiminden bugüne gelinen noktaya kadar tüm aşamaların uzman konukların anlatımıyla üyelere aktarılacağını kaydeden Hiçyılmaz, zirve boyunca e-ticaret konusunda başarı hikayelerine de yer verileceğini ifade etti. Çin ile yapılan anlaşma ile Kayseri'nin e-ticaret konusunda pilot bölge olduğunu ve çalışmaların sürdüğünü hatırlatan Başkan Hiçyılmaz, düzenledikleri zirvenin e-ticaret yapan veya yapmaya başlayacak olan oda üyeleri için iyi bir bilgilendirme ve tecrübe olacağını vurguladı.

        Başkan Hiçyılmaz, e-ticaret konusunda önemli bir etkinliğe imza attıklarını ve tüm üyelerin bu zirveye katılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

        (TB-AÖ-Y)

        26.07.2017 14:52:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler