Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak üst yapı çalışmalarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden üst yapı çalışmalarını inceleyerek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

        Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Ortacami Mahallesi'ndeki Yunusbey ve Hasanefendi Caddelerinde yapımı devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla da görüşen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırım ve projeler hakkında kendilerine bilgi verdi. Vatandaşların öneri ve dileklerini de dinleyen Başkan Albayrak üst yapı çalışmalarının çok kısa bir süre sonra biteceğini belirtti ve bu süre boyunca elde olmayan nedenlerden dolayı verilen rahatsızlığa karşı anlayışlarından dolayı vatandaşlarla teşekkür etti.

        (HLD-MEF-Y)

        26.07.2017 16:34:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler