Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz Belediyesi'nden kardeş şehir İskele'ye Beykoz Parkı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla kardeş şehir KKTC'nin İskele şehrinde yapılan Beykoz Parkı hizmete açıldı.

        KKTC'nin Güzelyalı Mahallesi'ne yapılan Beykoz Parkı'nın açılışında İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, meclis üyeleri, protokol üyeleri ve İskele sakinleri hazır bulundu.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılışta, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da bir gösteri sundu.

        İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 2008 yılında Beykoz Belediyesi ile başlayan kardeşliğin, gönül bağının, ebedi olmasını dileyerek, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcısı Mahmut Gülbasar ve emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar ise 2016 yılında Güzelyalı Mahallesi'ne yapılacak parkın projelendirildiğini ve kardeşliğimize yaraşır güzel bir mekân yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek parkın Güzelyalı Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

        (HB-BA-Y)

        27.07.2017 10:41:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler