Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dental spa ile kötü kokuya son

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Protez ve İmplantoloji Uzmanı İlker Arslan, "Taze bir nefes, beyaz dişler ve sağlıklı diş etleri için büyük bir rahatlama sağlayan dental spa ile hastalar tek bir paket ile diş taşı temizliği, diş eti tedavisi ve bakımı, plak temizliği ve beyazlatma uygulamasından yararlanabiliyor." dedi.

        Tepeden tırnağa iyi görünmenin ihmal edilemez bir kuralı varsa o da hiçbir şekilde hem vücut hem de ağız olarak kötü kokmamak ve ferah bir nefese sahip olmak olduğunu ifade eden Dent Suadiye Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Protez ve İmplantoloji Uzmanı İlker Arslan, üç aşamadan oluşan ağız bakımını şöyle anlattı:

        "Diş ve diş etlerinde rahatlama, güvenle ve özgürce gülümsemeyi beraberinde getiren dental spa paketlerinde diş taşı temizliği, diş eti tedavisi ve diş beyazlatmadan oluşan üç aşama bulunuyor. İlk aşama da öncelikle diş taşları temizlenir. Temiz ve ferah bir ağız için diş taşı temizliği olmazsa olmaz. Aslında ağız kokusunun en önemli sorumlularından biri, diş taşıdır. 6 Ayda bir yaptıracağınız temizliğin ne kadar çok şey fark ettirdiğini hemen göreceksiniz.

        Daha sonra ki aşamada, diş eti tedavisi ve plak temizliği yapılır. Dişi bütünüyle sarmalayan diş eti dokusunun görünüşü en az dişlerin görünümü kadar estetik açıdan mühim bir ayrıntıdır. Bu nedenle diş eti cebi özel solüsyonlarla yıkanarak bu bölgedeki tartar ve plak tamamen uzaklaştırılır. Diş etlerine yapılan masaj ile de hem ölü dokular temizlenir hem diş etlerinin ferahlaması sağlanır.

        Son aşama da ise dişlere beyazlatma tedavisi uygulanır. Hasta tedavinin sonunda ağzındaki ferahlamayı çok rahat hissedebilmekte ve beyaz bir gülüşe sahip olmaktadır."

        (ERZ-AA-BA-Y)

        27.07.2017 11:57:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler