Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serinlemek için vitamin durakları

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Yaz sıcaklarının yoğun şekilde yaşandığı bugünlerde İzmit Belediyesi'nin örnek projelerinden olan vitamin durakları büyük ilgi görüyor.

        Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yaklaşık 8 yıl önce vatandaşların doğal meyve suyu içmeleri için faaliyete geçirdiği vitamin duraklarından ayda ortalama 10 bin kişinin yararlandığı öğrenildi. Halen Sabri Yalım Parkı, Yürüyüş Yolu Leyla Atakan Caddesi köşesi ile Fevziye Parkı'nda faaliyet gösteren vitamin duraklarında vatandaşlara tamamen organik meyve suları servis ediliyor. Hijyen ve temizliğe büyük önem verilen vitamin durakları sayesinde yazın sıcak günlerinde vatandaşlar serinleme imkanı da buluyor. 24 çeşit meyve suyunun müşterinin gözü önünde hazırlandığı vitamin duraklarındaki fiyatların piyasaya göre oldukça ekonomik olduğu da kaydedildi.

        (RFK-Y)

        27.07.2017 12:03:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler