Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit'te 6 araçla sürekli yıkama yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi'nce şehrin dört bir yanında her gün 6 araçla sürekli olarak yıkama ve toza karşı ıslama çalışması yapılıyor.

        Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, 6 yıkama aracı ve 15 kişilik bir ekip başta İSU'nun alt yapı çalışması yaptığı cadde ve sokaklarda tozlanmaya karşı günde en az 3 kez sulama çalışması yapıyor. Başta Turan Güneş Caddesi olmak üzere şehrin bir çok noktasında bu çalışmanın devam ettiğini söyleyen yetkililer, " İSU tarafından bazı bölgelerde alt yapı çalışması yapılıyor. Çalışma sırasında tozlanma oluyor. İzmit Belediyesi olarak bu durumdan vatandaşların en az şekilde etkilenmeleri için günde en az 3 kez sulama yapıyoruz. Bu çalışmayı inşaat sektörünün yoğun olduğu mahallelerde de gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, ekiplerimiz günlük rutin çalışmalar çerçevesinde başta ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklarda tazyikli suyla yıkama çalışması da yapmaktadır" dedi.

        (UK-AY)

        27.07.2017 14:04:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler