Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyalı gençlerden Başkan Taşdelen'e ziyaret

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Antalya Döşemealtı Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerini makamında ağırladı.

        Meclisin genç üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Taşdelen, "Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği gençleri meclis çatısı altında görmek umut verici. İleride aranızdan belediye başkanları çıkacağından, ilçeleri, illeri yöneteceğinden eminim" dedi.

        Gençlerin iyi yetişmesinin Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Başkan Taşdelen, "Demokrasiyi, birlikte yaşama kültürünü ne kadar geliştirip yeni nesillere aktarabilirsek o kadar aydınlık yarınlara kavuşuruz" diye konuştu.

        Gençlik Meclisi Danışmanı Murat Dinç de, bilinçli, aktif, demokratik parlamenter sisteme vakıf gençler yetiştirmek için çalıştıklarını belirterek, Başkan Taşdelen'e gençlere Çankaya Belediyesi'ni yakından görme imkanı tanıdığı için teşekkür etti.

        (BC-AŞ-Y)

        27.07.2017 14:16:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler