Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Binbaşı Kulaksız için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız için mevlit okutuldu.

        Malazgirt 1071 Alparslan Merkez Camisi'nde düzenlenen mevlit programına Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlidin okutulmasının ardından İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü tarafından Şehit Binbaşı Kulaksız, 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve diğer tüm şehitler için dua yapıldı.

        Mevlidin ardından açıklamada bulunan Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, "Şehit Binbaşımız Arslan Kulaksız'ı unutmamız mümkün değil. Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabırlar diliyorum. Şehidimizin, şahadetinin ikinci yıldönümünde kendisini rahmetle anıyoruz. Ayrıca ülkemizde yaşanan darbe girişiminde yaşamını yitiren 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve tüm şehitlerimiz için düzenlediğimiz mevlid-i şerif programı dolayısıyla buraya gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah tüm şehitlerimizin şefaatine bizleri de nail eder inşallah" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        27.07.2017 15:05:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler