Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çelikhan'da yaz kuran kursları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Kemal Altın

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde okulların tatil edilmesiyle başlayan yaz Kuran kursları büyük rağbetle devam ediyor.

        Çelikhan Ulu Camide yaklaşık 1,5 aydır devam eden yaz Kuran kurslarına büyük ilgi gösteren öğrenciler, boş zamanlarını İslami ilimleri öğrenerek geçiriyorlar. İlçemizde bu yıl kuran kursuna büyük rağbet olduğunu belirten Ulu Cami İmamı ve Kuran Öğreticisi Abdulkadir Özdemir, "Öğrenciler kuranı kerim ve dini bilgileri en sahih kaynaklardan öğrenmeye gayret ediyorlar kursta ayrıca hayırseverler tarafından ikram edilen dondurma kek ve kahvaltı ile öğrenciler camiye sevdirilirken yapılan piknik ile öğrencilerin motivasyonu artırılıyor öğrenciler büyük bir heyecan ile kurslara devam ediyor" dedi.

        (KA-SD-Y)

        28.07.2017 10:42:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler