Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi Birimleri Atatürk Şehir Hastanesine Taşınıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Devlet Hastanesinde hizmet veren kardiyoloji, kalp ve damar cerrahisi, fizik tedavi ve patoloji bölümleri 1 Ağustos 2017 tarihi itibariyle Atatürk Şehir Hastanesinde hizmet vermeye başlayacak.

        Balıkesir Devlet Hastanesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon birimi ve Patoloji laboratuvarının Atatürk Şehir Hastanesine taşınma işlemi gerçekleştirildi. Devlet Hastanesinde bulunan iki anjiyografi cihazından bir tanesinin ve poliklinik birimlerinin Atatürk Şehir Hastanesine taşınması sonrası hizmete 1 Ağustos 2017 tarihinde gireceği kaydedildi. Sağlık Bakanlığının talimatları doğrultusunda kardiyoloji, kalp ve damar cerrahisi, fizik tedavi poliklinik hizmetleri ağırlıklı olarak Atatürk Şehir Hastanesinde verileceği öğrenildi.

        Balıkesir Devlet Hastanesinde sağlık kurulu ve konsültasyon hizmetlerinin yürütülmesi için yeterli sayıda hekim devlet hastanesinde hizmet vermeye devam ederken, hastaların taşınan branşlardan aldıkları randevuları Atatürk Şehir Hastanesinde gerçekleşecek.

        Atatürk Şehir Hastanesi ile Devlet Hastanesi arasında belirli saatler arasında hasta taşıma servisi olacağı belirtildi.

        (HT

        28.07.2017 12:01:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler