Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        360 derece sanal gerçeklik darbe tırı Tokat'ta

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) gerçekleştirdiği darbe girişiminin anlattığı '360 derece, karanlık gece' adlı tır Tokat Cumhuriyet Meydanında halkın ziyaretine açıldı.

        Tuzla Belediyesince "İhanet gecesini unutmayacağız, unutturmayacağız" sloganıyla yürütülen proje kapsamında hazırlanan "360 derece, karanlık gece" adlı tırda darbe girişimiyle ilgili görüntülerin üç boyutlu ve harekete duyarlı videoların sanal gerçeklik gözlüğüyle izlenebiliyor. Vatandaşlar, 3D gözlükleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halkın demokrasi mücadelesine, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ile TBMM'nin bombalanmasına ve halkın darbecilere yönelik tepkilerine yeniden tanıklık edebiliyor.

        (Nİ-UY-Y-)

        28.07.2017 16:01:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler