Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mavi bayraklı Ağapark'ta eğlence devam ediyor

        - Ümit Peynircioğlu ve DJ Ozan Akçiçek 'Happy Hour' partisinde

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Mavi bayraklı plajı ile tatilcilerin gözde mekanları arasında yer alan Ağapark, 'Happy Hour' partilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

        Gençlerin doyasıya eğlendiği 'Happy Hour' partilerinin bu haftaki konuğu ünlü perküsyon sanatçısı Ümit Peynircioğlu oluyor. Ümit Peynircioğlu' na DJ kabininde geçen hafta gösterdiği muhteşem performansla eğlence severlere unutulmaz dakikalar yaşatan DJ Ozan Akçiçek eşlik edecek. Katılımın ücretsiz olacağı 'Happy Hour' partisi 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de başlayacak.

        Ümit Peynircioğlu

        Ritm Atölyesi eğitmeni ve koordinatörü olarak 2005 yılından itibaren dünya şirketlerinde ritm workshop, ritm terapi, bireysel eğitim ve takım çalışmaları gibi birçok alanda görev aldı. Yetişkinlere verdiği eğitimlerin yanı sıra çeşitli kolejlerde 2-12 yaş arası çocuklara ve 13 yaş üstü gençlere özel ritm eğitimleri verdi. 2006 yılından bu yana dünyada önde gelen bir çok içecek markası için yapmış olduğu dans ve perküsyon şovlarıyla Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü DJ'leri ile sahne aldı. Deneyimlerini ve ritm eğitmenliğini kendi tarzı ile harmanlayarak özgün stilini oluşturdu.

        Ozan Akçiçek

        Üniversitelerde genç yaşta yaptığı hocalık kariyerinin yanı sıra henüz lise 2. sınıf öğrencisiyken bir radyoda şov programı ve prodüksiyon yaparak DJ'liğe başladığı günlerden, Türkiye'nin sayılı kulüp markalarının kabinlerinde unutulmaz performanslara uzanan bir kariyere sahip. Ünlü kulüp markalarının resident DJ'liğini yaptığı dönemde geniş kitlelere ulaşmış ve bu kitlelerin hemen her mekanda rastladığı müzikleri, 'House' tabanlı ve sürekli değişen repertuvarıyla yansıtarak sayısız kulüp müdaviminin hayranlığını kazandı.

        (CA)

        28.07.2017 16:54:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler