Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araçta sıkışan yaralıları itfaiye kurtardı

        - Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Tarsus'tan Mersin'e seyreden kamyonette yolcu olarak bulunan Ahmet Kırıcı, bulunduğu aracın yolcu otobüsü ile çarpışması sonucu bulunduğu yerde sıkıştı. Ayağından yaralanan Kırıcı, olay yerine giden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

        Tarsus-Pozantı otoban yolunda meydana gelen bir başka kazada ise Fatma Yıldırım adlı kadın araç içerisinde sıkıştı. Gülek tüneli yakınlarındaki kaza yerine giden Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, sıkışan kadını uzun uğraşlar sonucu kurtarabildi. Belinden aldığı darbe ile yaralanan Yıldırım, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        (HSK-ÖZ-Y)

        28.07.2017 18:07:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler