Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Balkanlıoğlu'ndan, Başkan Dişli'ye iadeyi ziyaret

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Sakarya'ya atanan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye iadeyi ziyarette bulundu.

        Sakarya iline atanmaktan büyük onur duyduğunu kaydeden Vali İrfan Balkanlıoğlu, kurum ve kuruluşlar arasındaki uyumun önemine dikkat çekerek, "Sakarya çok stratejik bir konumda olan şehrimiz. Böyle önemli bir konuma sahip olan Sakarya'nın daha ileri noktalara gelebilmesi için hep birlikte çalışacağız" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli ise, Sakarya'ya yeni atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Sakarya'daki görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Sayın Valimizin kısa sürede şehri tanıdığını görüyoruz. İlimizde de güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz" diye konuştu.

        (BCT-Y)

        28.07.2017 18:34:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler