Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İdil Biret, 29 Temmuz'da Kuşadalılarla buluşacak

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Kuşadası, bir kez daha dünyaca ünlü piyanist İdil Biret'i ağırlayacak. Kuşadası Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelecek olan ünlü piyanist, 29 Temmuz'da Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası ile birlikte ücretsiz bir konser verecek.

        Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen bir konserle geçtiğimiz yıl ilçeye gelen ve büyük bir ilgi ile karşılaşan dünyaca ünlü piyanist İdil Biret, bir kez daha Kuşadalı sanatseverlerle buluşacak. 29 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'da Ada Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan konserde, Biret'e Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası eşlik edecek. Müzikseverlerin büyük bir heyecanla beklediği konserde Biret, Wolfgang Amadeus Mozart'ın eseri Mi Majör Piyano Konçertosu No: 9'u seslendirirken Şef Hakkı Öztürk yönetimindeki Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası ise Mozart, Schumann, Keisler ve Vivaldi'nin eserlerini seslendirecek.

        (ZH-MB-Y)

        28.07.2017 18:55:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler