Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece, uluslararası konuklarını ağırlıyor

        - Büyükçekmece Festivalinde birçok sergi açıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Taş Plak, Fotoğraf ve Çalgı Koleksiyonu sergilerinin açılışı gerçekleştirildi.

        18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinliklerde devam ediyor. Festival kapsamında Taş Plak, Uluslararası Fotoğraf Yarışması ve Uluslararası Çalgı Koleksiyonu sergilerinin açılışı Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Sergilerin önemini anlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivalinin çok anlamlı iki sergisini daha açtık. Bir tanesi taş plak sergisiydi. Ama son açtığımız sergi dünyanın dört bir yanından 850 fotoğraf sanatçısının 10 bine yakın fotoğrafının yarışmış olduğu fotoğraf sergisi. Birinci, ikinci, üçüncü ve çeşitli mansiyon ödüllerinin verildiği fotoğraf sergisinin açılışını yaptık. 18'inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivalinin 4 ayağından bir tanesiydi fotoğraf yarışması. Diğerleri halk dansları yarışması, dünya el sanatları atölyesi, dünya kukla atölyeleri ve kukla gösterileri. Dolayısıyla Festivalin bu anlamlı gününe katılan dostlarımızın ödüllerini festival içerisinde vermiş olacağız. Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        Sergi açılışlarının ardından farklı ülkelerden gelenler ülkelerine özgü ürünleri Belediye Başkanı Hakan Akgün'e takdim ederken Başkan Akgün de çeşitli hediyeler verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

        (İB-YM-ÖZ-Y)

        30.07.2017 20:44:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler