Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayrabolu Ayçiçeği Festivalinde Motokros yarışları yapılacak

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde belediye ve Motosiklet İhtisas Kulübü tarafından düzenlenecek Motokros yarışları 13 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak.

        Hayrabolu Motosiklet İhtisas Kulübü Başkanı İsmail Özkan, belediye ile ortaklaşa düzenlenen Motokros yarışlarının, 13 Ağustos tarihinde Hayrabolu'da yapılacağını belirtti. Özkan, bu yıl 27. Ayçiçeği Festivali etkinleri kapsamında düzenlenen özel motokros yarışlarının renkli gösterilere sahne olacağını belirterek, "Türkiye'nin en iyi parkurlarından biri olan ve Balkanlara yakınlığı ile tanınan motokros parkurunda bu yıl da Motokros yarışları nefes kesecek. Yarışmaya Türkiye'nin tanınmış motokrosçularının yanı sıra komşu ülkelerden de motokrosçular da yarışacaklar. Trakya'da büyük ilgi gören yarışlara, Türkiye'nin dört bir yanından katılacak izleyiciler, motokrosçuların parkurda bulunan rampalardan yapacakları atlayışlar için en ön saflarda yerlerini heyecanla alacaklar" dedi.

        (SK-MEF-Y)

        31.07.2017 11:31:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler