Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler 'Happy Hour' ile eğlendi

        - Mavi bayraklı Ağapark'ta eğlence hız kesmiyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Kuzey Ege'nin incisi mavi bayraklı Ağapark, gündüz saatlerinde plajda gerçekleştirilen 'Happy Hour' partileri ile tatilcileri eğlenceye doyurmaya devam ediyor. Çeşme, Bodrum, Kuşadası gibi Türkiye'nin önde gelen tatil merkezlerindeki plaj partilerini aratmayan 'Happy Hour' partileri, Aliağa ve çevre illerden gelen tatilcilere unutulmaz dakikalar yaşatıyor.

        Gün boyu kum, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkartan tatilciler, plajda düzenlenen Happy Hour partisi ile mutlu bir hafta sonu geçirdi. Happy Hour partilerine ev sahipliği yapan Ağapark'ın bu haftaki konuğu DJ Ozan Akçiçek ile birlikte ünlü perküsyon sanatçısı Ümit Peynircioğlu oldu. Her yaştan katılımın yoğun olduğu partide, ünlü perküsyonist Ümit Peynircioğlu'nun, DJ Ozan Akçiçek'in çaldığı popüler şarkılar eşliğinde gösterdiği performans, partiye katılanları coşturdu. Hareketli yaz parçaları ile eğlencenin doruğa çıktığı partide gençler, güzel anları cep telefonları ile kaydetmeyi ihmal etmedi. Kendilerini müziğin ritmine kaptıran gençler kimi zaman hem denize girerek serinledi hem de dansları ile eğlenceye ortak oldu. Parti hava karıncaya kadar devam etti.

        (CA)

        01.08.2017 10:12:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler