Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acil asfalt ekibi Cebeci'de

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesi Cebeci bölgesinde elektrik direklerini yer altına döşeyen elektrik firmalarının kazı yaptığı sokakları bir bir asfaltlıyor. Kazı çalışmalarında büyük oranda toz olan sokakları da yıkayarak temizliyor.

        Çankaya Belediyesi, son günlerde Cebeci bölgesini kabusa çeviren ve elektrik direklerinin yer altına döşenmesiyle köstebek yuvasına dönen sokakları bir bir asfaltlayarak vatandaşların mağduriyetini gideriyor.

        Elektrik firmalarının eskiyen ve yıpranan elektrik direklerini değiştirmesi ve kabloları yer altına alma çalışmalarının yol açtığı mağduriyeti gidermek için tam kaplama asfalt ve onarım çalışmalarına ara vermeden başlatan Çankaya Belediyesi, asfalt çalışmalarına ilk olarak Ertuğrulgazi Mahallesi'nden başladı.

        Ankara'nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Cebeci bölgesinde eskiyen ve yıpranan elektrik direklerinin yenileme çalışmalarını yakından takip eden Çankaya Belediyesi, elektrik firmalarıyla irtibat halinde çalışmalarını sürdürüyor. Elektrik firmalarının yenileme çalışmaları sırasında kazdığı sokakları kurduğu acil asfalt ekibi ile onaran Çankaya Belediyesi tozlanan sokakları yıkamayı da ihmal etmiyor.

        (BC-BT-Y)

        01.08.2017 11:12:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler