Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Erzak Yardımı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediyesitarafından her yıl ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yapılan erzak yardımları bu yıl da devam ediyor. Sosyal belediyecilik bilinciyle hareket eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

        Gaziosmanpaşa Belediyesi,sosyal belediyecilik anlayışı gereği ilçe genelinde ki tüm mahallelerde yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı dağıtımına hız kesmeden devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran ve tahkikatları yapılan vatandaşlardan herhangi bir geçim kaynağı olmayan veya gelir düzeyi az olan yaşlı, özürlü, yardıma muhtaç, sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlara mağduriyet durumu ve ihtiyacına göre belirli periyotlarla erzak yardımı yapılıyor.

        Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Halkımızın zor anlarında yanında olmak bizim için bir görevden ziyade insani bir sorumluluktur. Onların dertlerine çare olmak ve duasını almak bizim için büyük bir mutluluk" diye konuştu.

        ( HK-BA-Y)

        01.08.2017 17:39:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler