Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda okulların çevre düzenlenmesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi ilçe genelinde bütün okulların bahçe ve çevre düzenlemesini kısa zaman içinde tamamlayarak okulların görünümüne renk kattırıyor.

        Göreve geldiği günden itibaren eğitim yuvalarının modern bir görünüme kavuşması için büyük çaba göstere Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, Bu yöndeki çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Merkez mahalleler ve kırsaldaki okulların ihtiyaçlarını tek tek belirleyen ve gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiren Başkan Toltar, başta okulların çevre düzenlemesi olmak üzere, derslikler ve pek çok alanda eğitime büyük katkı sunuyor. Bütün okulların çevre düzenlemesini tamamlayan belediye ekipleri, tadilat ihtiyacı olan derslikleri de elden geçirdi. Yapılan çalışmalarla ilçedeki bütün okullar daha güzel bir görünüme kavuştu.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Temiz ve güzel bir okulda daha kaliteli eğitim olur. Biz bu konuda imkanlarımız dahilinde okullarımıza destek vereceğiz" dedi.

        (UK-İÇ)

        02.08.2017 10:25:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler