Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köylerde yol ve su çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis İl Özel İdaresi tarafından köylerde yol ve su çalışmaları sürüyor..

        Kilis'te, yürütülmekte olan alt yapı çalışmalarını yerinde görmek, aşırı kuraklık nedeniyle su sıkıntısı çekilen köylerin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat beraberinde Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Yaşar Karpınar ve teknik heyet incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Bolat, ilk olarak sıcak asfalt uygulamasının yapılacağı Ravanda yolunda Bağarası köyündeki menfezlerde inceleme yaptı. Bolat, sonra yoldaki genişletme çalışmalarını incelemesine müteakip Dutluca ve Koçcağız köylerinin düzenlenen protokol doğrultusunda içmesuyu sorunu çözülen kontrollü vana sistem uygulaması yerinde incelenerek Dutluca köyünde vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya geldi.

        Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı ile Genel Sekreter Bolat, Musabeyli ilçesine bağlı Bozkaya köyünde birlikte içme suyu ve yapılması düşünülen cami inşaat alanında incelemelerde bulundu.

        (MAD-SD-Y)

        02.08.2017 12:27:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler